Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نكات مهم در شمع سازی

697 بازدید

  • +1
    نكات مهم در شمع سازی
    شمسی فرهادی

    شمسی فرهادی

    1- قبل از شروع، روی سطح كار را با روزنامه بپوشانید تا اطرافتان كثیف نشود.2- تمام وسایل لازم را از قبل تهیه كرده و كنار دست خود قرار دهید.3- برای تمیز كردن ظرف پارافین، نیاز به شستن آن ندارید، بلكه می توانید
    بلافاصله بعد از استفاده، آن را با یك دستمال و یا پنبه پاك كنید.
    4- قبل از این كه پارافین داخل قالب كاملاً سرد شود یك گودی اطراف فتیله به
    وجود می آید. این گودی را دوباره با پارافین مذاب پركنید و بگذارید سرد
    شود.
    5-  دقت داشته باشید كه هنگام ذوب كردن پارافین، آب به داخل ظرف نفوذ نكند.6- قالب باید كاملاً سالم، خشك و بدون خراش باشد.7- در قالب های یك تكه، سرقالب باید كوچكتر از ته آن باشد تا شمع به راحتی از آن خارج شود.8- چنان چه قالب شما به شكلی است كه به راحتی روی زمین قرار نمی گیرد( مثل قالب های مخروطی، ستاره ای و...)، قبل از ریختن پارافین، آن را روی یك تكه
    اسفنج یا یك ظرف پر از شن قرار دهید تا به صورت عمودی و ثابت بماند.
    9- برای سرد كردن پارافین، هیچ گاه آن را در فریزر قرار ندهید، چون شمع شما پس از سرد شدن ترك می خورد ولی می توانید در طبقات پایین یخچال قرار دهید.10- چنان چه شمع به راحتی از قالب جدا نشد، آن را مدت بیشتری در یخچال قرار دهید.11-  برای این كه كف شمع صاف و یكدست شود، آن را ته یك ظرف داغ بكشید تا كاملاً صاف شود.12- در تهیه شمع های مایع، چنان چه به پارافین مایع دسترسی نداشتید می توانید از روغن مایع استفاده كنید.13- دمای پارافین در قالب های مختلف متفاوت است. در قالب طلقی و شیشه ای، دمای پارافین باید به حدی باشد كه قالب حالت اصلی خود را از دست ندهد؛ یعنی پارافین باید مقداری از گرمای خود را از دست داده باشد.



برای درج پاسخ عضویت الزامی است.



آمار

  • بازدید امروز: 371
  • بازدید دیروز: 992
  • بازدید کل: 638904